Palvelumme

 

Anestesiakoulutusta siellä missä sinä olet.

Olemme matkustaneet ympäri Suomea luennoimassa erilaisille eläinlääkäri- ja eläintenhoitajatiimeille, ja tulemme mielellään teille käymään. Klinikoilla tapahtuva koulutus on tehokas tapa saada koko klinikan henkilöstö kerralla koulutetuksi, ja olemme saaneet paljon positiivista palautetta iloisesta ja käytännönläheisestä koulutustyylistämme.

Tarjoamme koulutuspalveluita anestesian ja kivunhoidon alueelta luentojen muodossa. Tämän lisäksi järjestämme käytännön koulutuksia, kuten esimerkiksi elvytys-workshoppeja. Eläinlääkäri-klinikkaeläinhoitajatiimimme mahdollistaa käytännönläheisen koulutuksen samanaikaisesti koko henkilökunnalle. Järjestämme sekä yhteisluentoja koko henkilökunnalle että koulutuskokonaisuuksia, joissa luennoimme samanaikaisesti hoitajille sekä eläinlääkäreille eri aiheista.

Koulutuksia kehittäessämme meille on erittäin tärkeää räätälöidä koulutuskokonaisuudesta mahdollisimman hyvin klinikkaa tai vastaanoton toimintaa tukeva. Mitä paremmin tunnemme koulutettavan tiimin, sitä onnistuneempi koulutuspäivästä saadaan. Koulutukset valmistellaan aina toiveiden ja toimipisteen varustelutason mukaan: olemme luennoineet muun muassa erilaisten riskipotilasryhmien anestesioista, post- operatiivisesta hoidosta, anestesiasuunnitelman teosta, kliinisestä anestesiavalvonnasta sekä käytännön farmakologiasta.